top of page
 • Колко ще струва новото стъкло за моята кола?
  АМ-Гласс работи с над 10 производителя на автомобилни стъкла. Предлагаме както европейски, така и по-достъпни китайски и турски стъкла, което дава възможност да изберете вашето ново стъкло от няколко ценови категории. Най-бързият начин да разберете колко ще струва стъклото за вашия автомобил, е да се свържете с нас.
 • Какво ще се случи със стикерите ми за гражданска отговорност и винетка при монтажът на стъклото?
  Не се безпокойте - екипът на АМ-Гласс ще се погрижи вашите стикери да бъдат прехвърлени на новото ви стъкло без да се повредят. Важно! Съветваме ви да оставите прехвърлянето на стикерите на нашите специалисти, тъй като лепенките са изградени от лесно късащ се материал. Услугата за прехвърляне е БЕЗПЛАТНА.
 • Колко време ще отнеме монтажът на моето автостъкло?
  Монтирането на автостъкло отнема между няколко часа и цял ден. Ние искаме да се погрижим за вашият автомобил, така както вие се грижите за него и ще монтираме новото ви стъкло качествено и без бързане. Големият поток на клиенти понякога значи, че няма да можем да сменим вашето стъкло в следващите 48 часа, така че горещо ви препоръчваме да се обадите при първа възможност! Тел. за връзка: 0888 77 63 63
 • Каква гаранция дава АМ-Гласс за монтажа на моето автомобилно стъкло?
  АМ-Гласс дава безсрочна гаранция за монтаж! Може да бъдете спокойни, че ако някога възникне проблем в следствие от монтажът (което е изключителна рядкост при нас), фирмата ще извърши нов монтаж напълно безплатно!
bottom of page